top

Idiomes


El Disc de La Xefla
la xefla"El disc de la Xefla", interessant disc d’havaneres enregistrat en directe a la Taverna La Bella Lola, de Calella, amb la participació desinteressada de set grups que hi aporten les seves interpretacions. El projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració d’aquest singular establiment que, sota la direcció d’en Paco i la Pepi, promociona amb estima i entusiasme el món de l’havanera des de ja fa molts anys i on s’aixopluguen cantaires professionals i afeccionats i també un públic fidel que hi acudeix per compartir un ambient humà i musical certament inigualable.

El disc, que porta per títol La Xefla a La Bella Lola, ha estat editat per ECB Records i és fruit de la iniciativa i del pacient treball d’en Lluís Armengol, que ha enregistrat en viu nombroses vetllades musicals de les quals n’ha extret les catorze havaneres incloses en aquest CD. Peces clàssiques i populars compartides al caliu que proporciona aquest popular establiment calellenc; cançons de mar i taverna plenes d’autenticitat.
Lluís Armengol, un bon coneixedor del món de l’havanera, dirigeix i presenta des de ja fa algunes temporades a Ràdio Palafrugell el programa La Xefla, que s’emet tots els diumenges de 10 a 11 del matí. La seva tenacitat i un bon treball tècnic han culminat amb l’aparició d’aquest CD que ja és a la venda, al preu de 10 euros, a La Bella Lola i als establiments de venda de discos de la nostra població.

Els grups que participen en el disc són: Llops de Mar, El Taper, Mariners de Riera, Aires del Vallès, Barca de Mitjana, Mar i Vent i La taverna. Cadascun interpreta dues havaneres. Aquest disc també conté un text d’Oriol Oller que recrea l‘ambient de taverna marinera.

Si esteu interessats en el CD, poseu-vos en contacte amb nosaltres prement aquí.
 

bottom

Fet amb Joomla!. per Bibi. Millor amb Firefox.